Styling Designs Blog

Effectief Gratis Adverteren met Adscan Advertentie Software van Apeware

adscan apeware logoMet Adscan is het mogelijk om automatisch advertenties te plaatsen op gratis advertentie sites waardoor u uw advertentie vrijwel altijd bovenin de zoekresultaten kunt behouden.

In Nederland hebben we velen verschillende advertentiesites waar u gratis uw advertentie kunt plaatsen. Het probleem is dat uw advertentie snel onderaan de pagina en zelfs vaak binnen een dag al op minimaal de 2e pagina beland en dus niet meer bekeken wordt. Net als bij zoekmachine optimalisatie is het erg belangrijk om in de bovenste resultaten te staan aangezien men vaak niet verder kijkt dan de eerste paar posities. De software ontwikkelaars van Apeware hebben met Adscan dit probleem nu opgelost. Adscan publiseerd uw advertentie automatisch opnieuw zodat deze weer bovenaan in de advertentieresultaten komt te staan. Adscan vult automatisch alle velden in zodat u deze niet meer zelf opnieuw hoeft in te vullen. Momenteel kunt u met Adscan op ongeveer 10 verschillende advertentiesites tegelijk gratis adverteren.

De software is momenteel in Beta versie. Hier kunt u gratis een test account aanvragen. Het is nog maar de vraag hoe lang het gaat duren voordat de advertentiesites hiertegen gaan optreden. Wanneer iedereen deze tool gaat gebruiken heeft het natuurlijk weinig zin meer en zullen gewone gebruikers stoppen de advertentiedienst te gebruiken aangezien zij bijna niet meer bovenaan komen te staan. Dit is natuurlijk iets waar deze advertentiesites niet op zitten te wachten. Ze zouden dit makkelijk tegen kunnen gaan door een betaalmodel in te voeren. Maar tot het zover is zou ik zeggen gebruik deze unieke kans om effectief gratis te adverteren.

Over de auteur:

Wouter van Nierop

2


Discussion

 1. fullservice internetbureau  February 27, 2013

  er zit zeker een iets dat niet klopt niks is gratis

  (reply)
  • admin  February 27, 2013

   Je kunt de software 8 dagen gratis uitproberen. Deze post is al wat ouder dus de voorwaarden kunnen veranderd zijn.

   (reply)

Add a Comment

fourteen + seventeen =