Styling Designs Blog

Offerte Aanvraag Formulier Met Automatische Prijsberekening

Gravity Forms Contact Form Plugin for WordPressWanneer je geen webshop hebt en toch gebruik wilt maken van een offerte aanvraag formulier of afrekenmodule met automatische prijsberekening voor het laten afrekenen enkele producten, tickets, seminar inschrijvingen of contributie bijdrage dan maken voor jou een web formulier op maat met het zeer flexibele en eenvoudig uit te breiden systeem van Gravityforms.com.  Deze form builder is de beste die er is voor WordPress en wordt door menigeen geprezen om zijn flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden.

Wat kunnen we allemaal doen met Gravity Forms?

We kunnen een hele hoop met Gravity Forms. Van simpel contact formulier met captcha tot gecompliceerde web formulieren die meerdere pagina´s beslaan en waarbij velden automatisch gevuld worden met content die afhankelijk is van eerder ingevulde velden. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe velden wel of juist niet weer te geven op basis van de antwoorden op eerder gestelde vragen. Gravity Forms is dus ook zeer geschikt om complexe enquête formulieren mee te maken.

Gravity Forms Features

Hieronder geven we in het kort nog even de belangrijkste features weer:

  • Meerdere tabbladen; het overzicht wordt verbeterd wanneer de vragenlijst lang is en meerdere categorieën beslaat.
  • Geconditionele velden; velden worden zichtbaar op basis van ingestelde criteria.
  • Inplannen van formulieren; handig voor een prijsvraag of enquête.
  • Automatisch antwoord na ingevulde contactformulieren, volledig naar wens aan te passen.
  • Exporteren van gegevens; data kan worden geëxporteerd naar csv bestand waarna de data verder kan worden bewerkt in bijvoorbeeld Excel. U kunt daarna de data visueel vormgeven in grafieken.
  • In alle talen beschikbaar dus ook in het Nederlands.
  • Koppeling mogelijk met 3e partijen via addons. Zo kunt u bijvoorbeeld mensen die een formulier invullen direct een double opt-in mail sturen via uw newsletter provider (Mailchimp, Aweber etc.) waarna ze kunnen bevestigen en meteen op uw email lijst staan. Ook zijn er addons beschikbaar voor het doen van betalingen zoals iDeal en PAypal.

Offerte Formulier Met Prijs berekening

Door slim gebruik te maken van de conditionele velden en prijsvelden kunnen we geavanceerde offerte formulieren maken met prijsberekening. We kunnen allerlei features meenemen in de prijsberekening. Denk hierbij aan aantallen, kleur, grootte, afmeting, verzendkosten, gewicht, spoedlevering etc.

Het resultaat van het ingevulde formulier kan naar u gemaild worden eventueel met opmaak zodat u meteen een offerte heeft uitgedraaid. Deze kan ook automatisch naar de klant worden gemaild. Dit kan uw organisatie enorme kostenbesparingen opleveren aangezien dit proces wordt geautomatiseerd.

Wij bespreken graag met u wat er verwerkt moet worden in uw formulier en komen dan met en prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op.

0


Add a Comment

ten − 8 =