Website Hosting

Kies uw webhosting pakket en reken af met iDeal, Paypal, Credit Card of Eenmalige Machtiging.

Klein
25
per jaar
Medium
39
per jaar
Large
59
per jaar
Extra Large
99
per jaar
Opslagruimte2 GB
Dataverkeer35 GB
Geen Setup Kosten
Active Support
DirectAdmin Control Panel
Installatron
Website Statistieken Awstats
Add-On Domeinen en Subdomeinen160
Email Adressen, Forwarders & Autoresponders160
Mailing Lists160
MySQL Databases160
Domain Pointers160
Ftp Accounts160
CGI Access
PHP MyAdmin Access
SpamAssassin
DNS Control
301, 302 en 303 Site Redirection
Custom Error Pages
Create/Restore Backups
Bestel nu! Bestel nu! Bestel nu! Bestel nu!

Eenvoudig en Zorgeloze Website Ontwikkeling

Onze kleine hosting pakketten zijn groot genoeg voor websites van klein en gemiddeld formaat. Zelfs met het kleinste hosting pakket van 200 MB kunt u 1 of 2 Joomla of WordPress sites hosten met velen plugins, templates, plaatjes en pagina’s. De meeste files nemen niet zoveel ruimte in beslag. Pas als u geluidsbestanden of video bestanden wilt uploaden dan komt u eerder aan de maximum opslagruimte.

Snelle Betrouwbare Apache Web Hosting Servers

Onze snelle en betrouwbare Apache web hosting servers zijn gevestigd in Nederland en u krijgt dus een Nederlands ip adres bij uw hosting wat gunstig is voor de ranking van uw site in de Nederlandse zoekmachines zoals Google.nl. De servers die wij gebruiken zijn dezelfde als die van Server Space en zijn erg snel (Intel Xeon 3060 @ 2.40 GHz met 4096 Mb DDR geheugen), en draaien op Apache/2 met Linux, PHP 5.2.9 en MySQL 5.0.77. De servers staan in een EqualLogic PS6000X zakelijke omgeving. Deze combinatie geeft het meest stabiele resultaat. De laatste 2 jaar hadden we 99,9% uptime. Verder draaien de servers op 10.000 rpm HD`s in RAID50. Met onze dagelijkse backups kunnen we tot 7 dagen terug een backup voor u terug zetten. Mocht u een backup nodig hebben dan kunnen wij dit dus snel voor u terug online zetten. Als u wilt weten hoe snel uw website kan laden dan kunt u dit testen door deze site of een site uit ons portfolio (De meeste door ons onwikkelde websites zijn gehost op onze servers) te testen op laadtijd. Wanneer u zoekt in Google op “website speed test” dan komt u vanzelf enkel websites tegen alwaar u de laadtijd van websites kunt testen. Doordat onze servers erg betrouwbaar zijn zal u vel tijd besparen bij de ontwikkeling van uw site aangezien u tegen minder bugs aan zult lopen omdat alle instellingen op de servers goed staan en door en door zijn getest.

DirectAdmin Webhosting Control Panel

De webhosting komt met uw eigen DirectAdmin panel waar u uw email accounts, MySQL, FTP, DNS, (sub)domeinen, error pagina’s aen website statistieken (AWStats) kunt bekijken en aanpassen. Daarnaast beschikt u over Installatron waarmee u een hoop gratis scripts en CMS systemen kunt installeren. Er wordt dan automatisch een database voor u aangemaakt en u wordt door het installatieproces geleid.   U kunt scripts installeren zoals CMS-, Gallery-, Community-, e-Commerce, Survey- en Statisitieken software.

Hieronder ziet u een screenshot van hoe uw DirectAdmin hosting panel eruit ziet:

Webhosting met DirectAdmin Control Panel

Screenshot DirectAdmin Webhosting Panel

Hoeveel opslagruimte heeft u nodig voor uw website?

Om de opslagruimte te bepalen stopt u al uw website files in 1 folder. Daarna klikt u met rechtermuis op de folder en selecteerd properties om de grootte van de inhoud van de folder te bekijken. Vaak ziet u ook hoe groot de gezamenlijk files zijn wanneer u met uw muis over de folder  heengaat.
De grootte van uw website files kunnen natuurlijk altijd in de toekomst vergroten maar u kunt ook altijd upgraden.

Hosting Details

» Jaarlijkse afrekening
» Gratis opzetten email accounts en forwarders.
» Prijzen zijn in EURO en exclusief 21% BTW.
» Extra kosten voor overtreffen verkeerslimiet € 5,- per GB per jaar.
» Extra kosten voor overtreffen opslagruimte € 0,20 per MB per jaar.
» Gratis Joomla of WordPress installatie met medium en large hosting
» Huur domeinnaam niet bij inbegrepen.

Bestel web hosting diensten