Styling Designs Blog

Responsive Design & Website Mobiel Vriendelijk Laten Maken

Voorkom Google Mobile Filter Met Responsive Webdesign

Heeft u uw site gechecked met de Google Mobile Test en die komt niet door de Google Mobile friendliness test heen? Dan is dat een probleem want dan bent u waarschijnlijk veel bezoekers kwijt geraakt door de Google Mobile update. U bent dan namelijk na de Google Mobile Update van 21 april 2015 gezakt in de rankings rankings van Google Mobile zoekresultaten. Dit zijn de zoekopdrachten en Google resultaten die worden voorgeschoteld aan mensen die Google gebruiken op hun mobiele apparaat. Google wil namelijk gebruiksgemak stimuleren en voor mobiele apparaten geld dan dat websites snel moeten laden, met de vingers eenvoudig te bedienen moeten kunnen zijn (grote buttons), duidelijk leesbare teksten en een responsive website die zich aanpast aan de schermgrootte van uw scherm. Wanneer uw website wel responsive is en die van uw concurrentie niet, dan kunt u dus vooruit zijn gegaan in de rankings voor mobiele zoekopdrachten. Na het responsive maken van uw site kunt u meer bezoekers verwachten van mensen die uw website hebben gevonden via Google en op hun mobiele apparaat en betere conversie verwachten.

Website of Webshop Responsive Laten Maken

Als u uw website of webshop reponsive laat maken dan zult u uit de Google mobile filter komen en meer mobiele website bezoekers ontvangen en mobiel website verkeer beter converteren. Het kan wel een tijdje duren voordat de Google mobile filter weer draait maar omdat we niet kunnen weten wanneer dat is kunt u het beste zo snel mogelijk uw website responsive laten maken om er zeker van te zijn dat u website bij de volgende update van die vervelende Google mobile penalty af is. U kunt er van uit gaan dat de concurrentie ook niet stil zit dus laat deze kans niet liggen want u raakt achter!

Normaal gesproken is meer dan 60% van het verkeer uit Google afkomstig van tablets en mobiele telefoons en dit verkeer staat nu dus op het spel.

Mobile-stats-vs-desktop-users-global

Kosten Website Responsive Maken of Responsive Redesign

Een website responsive maken kost rond de €197,- en €700,- ex. BTW. De kosten voor responsive redesign inclusief het overzetten van uw huidige content naar een responsive WordPress site is ongeveer 25% tot 50% hoger en o.a. afhankelijk van de hoeveelheid content die we moeten overzetten.

 • De kosten om een HTML website responsive te laten maken is meestal zo´n €197,- tot €300,-.
 • Een WordPress site responsive laten maken is ongeveer €300,-  tot €600,-.
 • Een Joomla website responsive maken kost tussen de €350,- en €700,-.

De oplevertermijn is tussen de 5 en 8 werkdagen maar spoedlevering soms zelfs binnen 1 dag is ook meestal mogelijk tegen meerprijs.

Heeft u meerdere sites die u responsive wilt laten maken dan bieden wij kortingen.

Checklist wat we nodig hebben alvorens we uw website responsive maken:

 1. Bij akkoord op ons voorstel vragen wij een 30% aanbetaling.
 2. Login codes van ftp en/of hosting controlpanel en als u een CMS heeft dan ook de login van het administrator gedeelte.
 3. Oplevertermijn is gemiddeld zo´n 5 werkdagen

Klik Hier Om Te Bestellen!

Wat is Responsive Webdesign?

 • RWD staat voor Responsive Web Design
 • RWD kan webpages resizen waardoor ze er goed uitzien op elk apparaat en schermgrootte.RWD is noodzakelijk om uw website goed op tablets en mobiele apparaten weer te geven en verbeterd de gebruikerservaring, time-on-site en ook uw conversie ratios wanneer de call-to-actions op de juiste plaats staan.
 • Momenteel is gemiddeld meer dan 60% van al het globale website verkeer afkomstig vanaf mobiele apparaten.
 • U riskeert meer dan de helft van uw huidige bezoekersaantallen uit zoekverkeer als uw site niet mobielvriendelijk is!
 • Recente studies hebben aangetoont dat mobiele zoekers een hogere koopintentie hebben, zie ook: http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/2015/03/zanox-hockeystickeffect-bij-mobiele-transacties/index.xml
 • Meer dan 50% van de mobiele zoekers gebruikt hun smartphone om uit te zoeken waar ze iets kunnen kopen. Bij lokale mobiele zoekopdrachten zijn deze getallen nog hoger.
 • 78% van de consumenten die zoeken naar een lokaal bedrijf op hun smartphone gaan uiteindelijk over tot aankoop.
 • Een mobiele site is cruciaal voor websites die worden bezocht “on-the-road” dus als men op weg is, aan het reizen in auto of openbaar vervoer.
 • Google introduceerde afgelopen najaar al een ‘mobile-friendly label’ waarmee het aangeeft dat websites mobielvriendelijk zijn; Nederlandse zoekmachinegebruikers krijgen sinds december de woorden ‘voor mobiel’ te zien bij de resultaten.
 • Een rode ‘slow-button’ naast de url in de zoekmachine moet de gebruiker waarschuwen vóórdat hij een langzame site bezoekt.

Meer informatie vindt u hier:
http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/2015/02/google-gaat-mobielvriendelijkheid-zwaarder-wegen/
http://searchengineland.com/infographic-mobile-seo-tips-217912
http://searchengineland.com/everything-need-know-googles-new-stance-mobile-216870
http://moz.com/blog/9-things-about-googles-mobile-friendly-update
http://www.emerce.nl/achtergrond/maak-appinhoud-vindbaar-google
https://developers.google.com/app-indexing/webmasters/app
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2015/02/finding-more-mobile-friendly-search.html
http://searchengineland.com/much-traffic-will-lose-upcoming-mobile-seo-pocalypse-216564

0


Add a Comment

2 × four =