Archive for 'Wordpress nieuws'

Kritieke WordPress Beveiligingsupdate Naar 3.9.2

Een kritische WordPress kwetsbaarheid werd ontdekt door een security-onderzoeker die het mogelijk maken een indringer om een “Denial of Service” aanval uit te voeren door middel van een proces dat de bestaande beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Het maakt gebruik van een maas in XML-RPC parsing om grote hoeveelheden CPU amd geheugen middelen, wat resulteert in een verhoogde latency en server downtime.

Deze kwetsbaarheid is aanwezig in alle versies van WordPress waardoor de mensen achter WordPress werd gevraagd om de 3.9.2 beveiligingsupdate vrij ...

Lees volledige artikel →
0

Onze Favoriete Premium WordPress Themes

wordpressEr zijn er een hoop vandaar dat we hieronder onze favoriete op een rijtje hebben gezet. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van WordPress sites voor al deze themes dus u kunt ons gerust inschakelen om uw WordPress site te laten maken:

Met ...

Lees volledige artikel →
0

Uw WordPress of Joomla Website Updaten? Eerst de plugins!

wordpress updatenWilt u uw website updaten om weer veilig te zijn tegen hackers en incompatibility problemen met andere plugins? Zorg er dan voor dat u eerst uw plugins update want die zijn al geoptimaliseerd voor uw nieuwe WordPress of Joomla versie. Daarna kunt u uw CMS systeem upgraden en bent u weer veilig totdat de nieuwe ronde updates komt.

Het blijft een bug gevoelig punt om elke keer weer te updaten ...

Lees volledige artikel →
0

WordPress en Joomla Installatie Service € 29,-

joomla en wordpress installatie serviceWilt u de laatste WordPress of Joomla versie geïnstalleerd hebben op uw server? Kosten zijn slechts € 29,-. Na installatie heeft u een compleet CMS systeem waarmee u artikelen kunt publiseren, plaatjes, filmpjes en music kunt plaatsen. We zetten voor u de MySQL DatBase op en zullen alle Joomla files uploaden en installeren op een server en u deze wachtwoorden geven alsmede de ...

Lees volledige artikel →
0

WordPress update versie 3.2.1 – Release info, feature updates

wordpress logoWordPress 3.2.1. is 12 juli gelanceerd nadat versie 3.2 meer dan een miljoen keer is gedownload. Dit is aangegeven op de officiële WordPress site. Klik hier voor een complete lijst met alle fixes en update features. Klik hier om de laatste versie van WordPress te downloaden.

Lees volledige artikel →
0